Friday, May 30, 2008

Sharapova tam gaz


Maria Sharapova hız kesmiyor. French Open'da fırtına gibi esen Sharapova, Amerikalı rakibini 6-2, 3-6, 6-2 lik setlerle devirirken adını 4. tura yazdırma başarısını göstermiş oldu. Finale doğru emin adımlarla ilerleyen Sharapova, her maçı full motivasyonla oynuyor.

8 comments:

MynetSohbet said...

En Keyifli Sohbet ortamını size sunan Sohbet Sitelerimizde Bedava Sohbet edebileceginiz Sohbet Odalarımızda keyifli bir ortam bulabilirsiniz Kelebek Sohbet ve Kelebek Chat sitelerimizde Cinsel Sohbet odalarımızda Lezbiyen Sohbet yada Gay Sohbet odalarımzıda Pasif Sohbet odalarımızda alternatif sohbet ortamı bulabilirsiniz. Sohbet X keyifli sohbetler diler.

asa said...

Türk insanoğlunun bu şekil siteleri eskiye kıyasla henüz bereketli ve doğru olarak kullanıyor olması bizleri neşeli etmeye başladı. Gabile Mobile Türk kişiyi daha çok kendine bay ve kadın arkadaş aramak yerine kullanırdı bu şekil platformları. Bundan sonra son zamanlarda bizde Avrupalılar gibi değişik kültürden kişiler ile tanışarak kültürel bilgimizi dahada artırmaya başladık. Bizlerin bu şekilde hızla gelişmeyi biz site sahiplerini epey hoşnut etmektedir. Gabile Mobile Böylece bizler değişik kültürden insanların birleşimi ile meydana gelen tek mobil sohbet kurumuyuz.

asa said...

Gabile Giris sohbet odalari günümüzün belki en fazla aranan kelimelerinden biridir.Aslında gabile sohbet odalari özünde Cinsel sohbet odalari sözcüğü ile özdeşmektedir.Bu aranan kelimede kişiler yanlızca arkadaşlıktan daha çok cinsel manada isteklerini karşılayabilmenin peşindedir.Cinsel seçimleri değişik ve doğuştan olan cinseyiti dışında seçimleri olan insanların biraya gelerek heves ve arzularını karşılayabilme isteğidir.Misal gay olan tek insanın tek kadınla sohbet odalari etmesi onun yerine hiç tek mana ifade etmez.Gay sohbet odalari ve Gay sohbet odalari Odaları yerine insanların randevu noktasıdır Gabile Sohbet.Gabile sohbet odalari ve Gabile Giris Gay sohbet odalari odaları yerine bahsetmek bundan sonra defa kolay.Burada günlük yaşamda insanların düşüncelerini yargılayan kişiler bulunmamaktadır.

hasmet said...

Mobil Sohbet Odaları Devamında ise Garanti Bankası internet sitesi ve mobil yazılımının çalışmadığı rapor edildi. Bu süreçten ardından aynı anda Vodafone ağında da ülke çapında erişim sorunu yaşandı, “#vodafonepişmanlıktır” Twitter’da trend topic oldu. Vodafone doğrultusunda da yaşanan mesele hesaba katıldığında Garanti’nin yurtdışından gelen trafiği yönetebilmek yerine değişik operatörler üstünden çıkış vermeye çalışması Mobil Sohbet Odaları akla geldi.

mert said...

Canlı okey odası Oyuncu eline gelen karışık taşları kendi mantığı doğrultusunda dizer ve elinde asgari işe yarayacak olan taşı yan taraftaki oyuncuya aktararak oyunu başlatmış sayılır. Sırası gelen oyuncu ya rakibinin yere attığı taşı kendi ıstakasına alır, yada yerden kendisi taş çeker. Karar tamamen oyuncuya aittir. Eş zamanlı oyuncuda kendi karar verilen taşı seçer ve elindeki en işe yaramayan taşı yan taraftaki oyuncunun önüne bırakır. Bütün bu imlanları odamızda kullanmanız tamamiyle parasız olup zevk içinde okey oynayabilirsiniz. Canlı okey odası Okey odasında bulunan sohbet özelliği 3 ekranda aktifdir, özellerde, masa ekranında ve lobide. Özellerde bahsetmek istemediğiniz bireyi engel olabilirsiniz, engellediğiniz futbolcu engeli kaldırana kadar tek henüz size yazamaz.

oktay said...

Dostlarınızla ya da oyun içersindeki başka işlek insanlarla okey oynama şansını yakalayacağınız internet sitemizde okey oyna düğmesi ile hatıranda ve kolay tek şeklinde okey oynamaya başlayabilirsiniz. Sanal Okey Şayet okey oyununu merak ediyor ve oynamayı öğrenmek istiyorsak okey sebep oynanır kaidelerini öğreneceğiniz sitemizi ziyaret ederek hem kaideleri öğrenip, hatta oyunu öğrenerek kısa bir müddet içinde okey oynamaya başlayabilirsiniz.

oktay said...

Okey seçenekleri, çevrimiçi masalar, değişik sürümler üstünden karşınıza gelecek olan bu geniş oyun dünyası vasıtası ile gayet net tek oyun alanına dahil olma fırsatınız artacak. Bu yönden da oynayacağınız okey opsiyonu hoşnut edici olabilir. Canlı Okey Siteleri Bilindiği gibi okey taşları hafızalarınızda tutmanızı ihtiyaç duyulan kılıyor. Bunu yaptığınız takdirde de karşı tarafın atacağı taşlar üstüne henüz dayanıklı tahminler de yapmak olanağınız artar.

oktay said...

Büro ortamında da basitçe sağlamak yapabileceğiniz engelsiz okey oyunumuz vasıtası ile dönemin sebep geçtiği anlayamayacaksınız. Başka her yer gibi evde de okey oynaya bilirsiniz. Peki evde okey oynamak günah mıdır? Bu meselenin yanıtı ise defa basittir. Mobil Okey Salonları Evde okey oynamak, kişilerin kendisi bilincinde Google veyahut başka arama motorları vasıtasıyla okey oyunlarına sağlamak yapabilirler. Oyun odalarında birbirinden değişik kişiler ile okey kapışmaları yapılabilinir. Kendinize güvenen oyuncular ile bu oyun harbiden henüz heyecanlı ve rekabeti yüksek tek oyundur. Oyunun esas emeli rakiplerden evvel el açmak ve kazanmaktır.